Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Greenspec software voor flexibele regeling van uw kas

Een team van specialisten in tuinbouwsoftware heeft het Greenspec programma ontwikkeld. Het is gebaseerd op 20 jaar ervaring in de tuinbouw, in data communicatie en het programmeren van data bases.

De Greenspec softwarepakket is modulair opgezet. Het is heel open, kan uitgebreid worden zonder grenzen aan de grootte van de aangestuurde elementen. U kunt het pakket kopen als volledige of beperkte versie. De gereduceerde versie is beschikbaar voor maximaal 2 AFPs.

Maar in de volledige versie is er geen beperking,  wat u er mee wilt doen is aan u. Sluit zoveel kas-afdelingen, pompen, lampengroepen, kleppen, boilers enz. aan als u wilt regelen. Kies de soorten en merken sensoren waar u de voorkeur aan geeft. De grens is de snelheid van de communicatie over de glasvezelkabel. Op dit moment is het maximaal aantal aangesloten AFPs 22 stuks van de 20/20 standaard eenheid. Dat wil zeggen meer dan 400 sensoren. En ook 400 uitgangen. (In sommige gevallen moet er wel een snellere computer komen.) U kunt zonder bijbetaling uitbreiden met meer AFPs.

Klik op de boxen voor klimaat, water en andere functies voor een eerste overzicht van de verschillende software elementen.
Climate
Overview Water gifts
other elements