Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Speciale sensoren geproduceerd en geleverd door Greenspec

Greenspec sensoren

U kunt alle sensoren die normaal in kassen worden gebruikt op het Greenspec systeem aansluiten. Maar Greenspec produceert en levert ook twee aangepaste speciale sensoren: een pH en een EC sensor. Deze worden gebruikt voor de irrigatie.

Greenspec produceert bovendien twee eenheden met sensoren en een glasvezelkabelaansluiting. Dit zijn een meteo station en een  meetbox voor temperatuur, vochtigheid en CO2 .

Met deze speciale sensoren lost u een aantal meetproblemen voor de regeling van een kas goed op. Greenspec is altijd op zoek naar meer goede producten.

We leveren ook verschillende goed, nuttige en voordelige sensoren voor uw kas.

Greenspec pH sensor

De pH sensor is een normale sensor, maar we voegen voor de kas er een elektronica box bij, die de waardes uitleest en converteert tot een 4-20 mA signaal.  We bieden twee soorten aansluiting op de pijp: om te schroeven of om te lijmen.  De sensor is redelijk stabiel: zolang ze schoon blijft, moet er eenmaal per 6 maanden geijkt worden. Na een jaar is vervanging nodig. Bij vervanging hoeft alleen de sensor vervangen te worden. Deze wordt weer op de elektronica aangesloten en opnieuw geijkt.

Greenspec EC sensor

Onze EC sensor is een modern type en heeft geen problemen mer vervuiling van de meetcel. De meting gebeurt met een toroïde in een polypropyleen behuizing. De cel heeft een langdurige stabiliteit en de meting wordt gecorrigeerd voor temperatuurschommelingen. Dit is veel stabieler als de normale elektrodes. En ijking is nauwelijks nodig.

pH sensor with electronic box
pH sensor with electronic box
EC sensor
EC sensor

AFP Nano Meteo gemaakt door Greenspec

We leveren ook een inclusief meteo system, de AFP Nano Meteo WSC11. Deze eenheid leest de data van een speciale geïntegreerde meteo eenheid,  the WSC11 van Thies. Deze WSC-11 eenheid wordt verbonden met een  AFP Nano glasvezelversterker. Dit is een compleet weerstation, dat temperatuur, vochtigheid, windsnelheid, windrichting, straling, neerslag. Het is een geïntegreerde eenheid, waarvan Greenspec de gegevens direct via de glasvezel in de computer inleest.

AFP Nano SHT Meetbox gemaakt door Greenspec

Voor de klimaatregeling maakt Greenspec de essentiële meting van temperatuur en vocht met eventueel CO2 in een compacte behuizing samen met een glasvezelversterker. De meting wordt gedaan met een compacte temperatuur- en vochtsensor. Als optie kan er een CO2 sensor ingebouwd worden. De box kan opgehangen worden, is spatwaterdicht en heeft alleen een 24V aansluiting nodig.

new nano
New version of Nano AFP
AFP
AFP Nano SHT