Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Producten

Greenspec helpt u om de beste resultaten met uw kas te krijgen door u systemen met een uitstekend software pakket te bieden. Met de Greenspec producten is de kas eenvoudig te regelen. De regeling van de kas gebeurt met onze elektronica, waarbij de gegevens via een glasvezelkabel naar en van de computer gaan.  De meetsignalen van sensoren worden omgezet in een digitaal signaal. De elektronica eenheden schakelen pompen, kleppen, ramen etc. open en dicht. Deze elektronica units regelen direct in de kas alle elementen.

De software regelt de kas vanaf de centrale computer. In twee overzichten, voor klimaat en voor water kunt u de planning van de dag in één oogopslag zien en zo nodig aanpassen. Daarnaast worden de gegevens opgeslagen op de harde schijf. Daarom is het makkelijk om de resultaten van de dagelijkse werkplanning te bekijken. We geven een alarm als er problemen zijn. De resultaten zijn te zien in een grafiek en in tabellen

Het complete systeem wordt gevormd door drie eenheden: de software, de hardware en de glasvezel communicatie.

In de volgende pagina’s meer details van onze producten. Klik op de afbeeldingen om daarheen te gaan.

Greenspec verkoopt maar 1 software pakket, maar dat is dan ook heel flexibel. U kunt het met hulp van uw installateur aanpassen aan uw kas. Gr

Greenspec berekent geen kosten voor jaarlijkse updates, installatie en uitleg brengen natuurlijk wel kosten met zich mee.

De hardware bestaat uit 7 producten met verschillende speciale sensoren. De optische communicatie elektronica zit in alle producten, de POF optische kabels ertussen moeten aangesloten worden door de installateur.

 

AFP with 20 inputs and 20 outputs
AFP with 20 inputs and 20 outputs
Greenspec opto connector for data communication
Greenspec opto connector for data communication