Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

AFP Nano serie voor extra functies in de kas

Drie verschillende soorten AFP Nano, alle drie met hun eigen functie

Greenspec ontwikkelde Nano serie als extra optie voor de regeling van de kas. Een kleine eenheid met een glasvezelverbinding en een paar extra functies: dat is de Nano serie van Greenspec. Ze kunnen makkelijk gemonteerd worden in de glasvezellijn, hebben alleen 24 V nodig en zijn compact. Er zijn drie versies, allemaal versterken ze het glasvezelsignaal in de kas.

  1. De Nano lijn versterker heeft geen andere functie dan het verdubbelen van de zendafstand tussen 2 AFPs,
  2. de Nano Meteo WSC11 wordt verbonden met het WSC11 meetstation van Thies
  3. de Nano SHT meetbox kan temperatuur en vocht in de kas meten.

De data sheet kan hier geladen worden.

AFP Nano meteo 

AFP Nano SHT meetbox

AFP Nano lijnversterker

Deze versie van de Nano, de meteo WSC11 connector leest de signalen van de Thies WSC 11 Meteo eenheid en converteert ze naar gegevens die in de computer gebruikt worden.

Alle weergegevens die met de WSC11 gemeten worden zijn beschikbaar. Met de AFP Nano is de plek van de mast voor het meetstation vrij, de afstand tot de computer is niet van belang.Het maakt het plaatsen van het weerstation op de mast veel flexibeler. De afstand tot de computer is niet van belang. Er is alleen 24 V nodig en een aansluiting op de glasvezel. De AFP Nano kan op de mast bij de WSC geplaatst worden, of in de kas eronder, waar het signaal van de Thies WSC11 binnenkomt. Het Thies WSC 11 weerstation is eenvoudig, meet de meest belangrijke weergegevens en is compact. Met AFP Nano wordt ook de aansluiting aan de computer eenvoudig.

AFP

Dit is een compacte meetbox voor meting van temperatuur, vocht en als optie ook meting van CO2 in de kas. Met een geïntegreerde aansluiting aan de glasvezelkabel hebt u meteen een lijnversterker erbij. De box kan tussen of boven de planten gehangen worden. De metingen zijn vergeleken met conventionele meetboxen en het systeem is even efficiënt, bij minimaal onderhoud. Met de elektronische temperatuur- en vochtsensor hebt u een betrouwbaar resultaat. Een ijking elk half jaar is niet nodig.

AFP

De Nano lijnversterker wordt gebruikt in de glasvezelkabel. Het signaal dat over de lijn gestuurd kan een afstand van 120 m overbruggen. Daarna  moet het signaal versterkt worden. Dit is de functie van de Nano lijnversterker.

 

 

AFP Nano rpe