Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Extra functies in het Greenspec software pakket

Met extra functies in de software is nog meer mogelijk

Greenspec kan helpen met extra functies. Er is in het pakket nog veel meer opgenomen als het regelen van klimaat en water. De extra functies leggen de nadruk op energie management: verwarming, licht, kooldioxide en teruglevering van elektriciteit.

En dan zijn er nog functies zoals koelen en vernevelen. In de software is er de mogelijkheid om het aanmaken van de speciale voedingsoplossingen. Vooral de energie functie is echt heel uitgebreid. Dit met als doel om een energiezuinige regeling te gebruiken van alle bronnen die in uw kas beschikbaar zijn. Het is mogelijk om meerdere energiebronnen tegelijk actief te hebben.

Uw eigen dagelijkse werk

Energiebeheer met de extra software opties geeft u kansen om betere regelingen te maken. Er is een uitgebreide functie voor het regelen van verlichting. Daar kan de elektriciteitsproductie aan gekoppeld worden en tegelijk ook de CO2 dosering. En u kunt energie leveren aan het net in hetzelfde pakket.

Maar er zijn veel meer mogelijkheden: er zijn ook sturingen voor vernevelaars. En een dubbelwandige plastic kas die met lucht opgeblazen wordt kan ook geregeld worden.

 

Nieuwe funcites en komende ontwikkelingen

Water zal meer gaan kosten en afvalwaterlozing wordt beperkt. In 2019 en in het komende jaar ontwikkelen we modules voor waterbesparing en voor het bereiden van geavanceerde mestoplossingen. Met grafische interfaces die het makkelijk maken om inzicht te hebben in uw watervoorraad.

Greenspec heeft ook een optie om een module voor aquaponie te activeren, een nieuwe techniek voor het samen groeien van vissen en groentes.

Mocht u plannen hebben voor nieuwe geavanceerde hardware, vraag uw installateur of Greenspec een software module hiervoor kan ontwikkelen. Sommige projecten worden apart berekend, regelmatig zal Greenspec de functie aan de standaard software toevoegen.