Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Service

Vanaf de dag dat u beslist een Greenspec systeem te laten installeren tot aan de eerste oogst met ondersteuning van de Greenspec tuinbouwautomatisering worden een aantal stappen doorlopen.  Greenspec en de installateur helpen u met hun service en ondersteuning.

De AFP boxen worden in de kas aangesloten. Ze kunnen ook in een controle kamer geplaatst worden. De installateur zal alle elementen aan de AFP aansluiten en de glasvezelkabel verbinden. Hij gaat vanzelfsprekend alle pompen, lampen, ramen, schermmotoren die door het systeem geregeld gaan worden aansluiten. In ook de sensoren die meetgegevens gaan leveren. zoals temperatuur- en vochtsensoren voor de klimaatregeling en EC en pH sensoren voor de waterregeling.  Dan wordt de uitgebreide software geactiveerd in een aantal stappen.

Greenspec en de Greenspec installateur geven back-up service via Teamviewer. Ze kunnen op afstand inbellen om u te helpen, terwijl u voor uw tuinbouwcomputer zit.

installation
afp in greenhouse
teamviewer

Bij de productie in Nederland worden alle eenheden gebouwd en getest voor de verzending naar u. Het is een bedrijf waar geavanceerde analyseapparatuur wordt ontwikkeld en geproduceerd, de Greenspec apparaten worden zorgvuldig geproduceerd en getest.

De modulaire software heeft een hulp pagina die aan elke functie verbonden is. Door op de F2 toets te drukken, krijgt u toegang tot die pagina van het handboek. Deze klantenondersteuning wordt elk jaar uitgebreid, vraag uw installateur om het te aktiveren.

Een servicecontract kan u helpen bij de dagelijkse zorg voor de goede instelling van de Greenspec hardware en software.

U wilt dit normaal met de lokale installateur afsluiten, die kan u altijd snel van dienst zijn. Greenspec heeft alternatieve oplossingen mocht dat niet mogelijk zijn.Vanzelfsprekend geeft Greenspec alleen advies over de Greenspec hardware en software, niet over de exacte condities voor uw specifieke gewas. Wij leveren regeltechniek en zijn geen teeltspecialisten. Daarvoor moet u de teeltadviseur benaderen.

electronics
help on screen setting
fixed and flexible starts