Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Help functie voor de Greenspec software op uw computer

Onze help functie voor uw flexibele Greenspec software

Een help functie voor het uitgebreide pakket is een must. Want als u het volledige software pakket activeert hebt u ongeveer 500 verschillende functies. De installateur zal ze beperken tot wat u bij uw eigen kas en teelt gebruikt. Een heel stel pagina’s worden bij de start door de installateur ingesteld. Daarna kunnen ze worden verborgen. Maar evengoed: op elke pagina zult u nog steeds verschillende functies bij elkaar zien. Dus een help functie heeft wel zin. U kunt ook aan de hand van de uitleg op de bladzijde besluiten een extra functie te willen activeren. Vraag wel om advies als u niet alles helemaal begrijpt!

Vanuit elke pagina kunt u een hulp pagina laden. Klik op het vraagteken en de hulp pagina verschijnt. Dit zijn bladzijdes uit het Greenspec handboek. Voor meer overzicht kunt u ook het gebruikershandboek laden.

Vraag uw installateur om de meest recente versie van de Greenspec F2 help functie te laden.

Een voorbeeld van een hulp pagina

Hieronder links een scherm pagina voor het instellen van de schermen. Als u op de help-knop drukt, ziet u een bladzijde uit het handboek, zoals in het voorbeeld rechts. Hier staat advies over de instellingen die in de software aangepast kunnen worden. Dit is alleen maar een voorbeeld. Het is gemaakt met Help & Manual software

U kunt ook het gebruikers handboek downloaden. Hier worden heel veel functies in beschreven. Vraag eventueel uw installateur om nieuwe functies te activeren. De meeste functies vallen binnen het softwarepakket. De uitzondering wormen een paar speciale functies die aan speciale hardware gekoppeld zijn, zoals de UV optie en de koeloptie.

screen settings
screen settings
help on screen setting