Search News Posts

  • Holland: +31 620 361 578

  • France: +33 610 155 523

Partners

Companies That Partner With Us

kaart beter

Greenspec installateurs

Greenspec wordt gedistribueerd door ongeveer 20 lokale installateurs. Daarvan in Nederland een viertal. Partners van Greenspec installeren de tuinbouwcomputer in uw kas en zetten hem aan.

Hun belangrijkste taak is het opzetten van alle parameters om in uw kas het juiste climaat en de juiste bemesting te genereren. En om u bij teeltwisselingen te assisteren met het aanpassen van klimaat en water aan de nieuwe teelt.

Velen verkopen niet alleen exclusief Greenspec maar ook andere producten.

In Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje hebben we veel installaties.

De vertegenwoordigers daar hebben veel ervaring met de Greenspec producten.

 

Neem svp contact op voor installaties in landen als Engeland, Italië, Griekenland, Costa Rica, Ecuador, Peru, Rusland, Philippijnen, Canada, USA.

We kunnen referenties geven voor bestaande installaties en u verwijzen naar een (vaak Nederlands) installateur die u kan helpen met een installatie.

In Nederland werken we samen met De Hoog Technics B.V.

Neem contact met hun op voor extra informatie. Zij hebben onder andere een speciale UV- applicatie ontwikkeld met gebruik van de Greenspec computer en elektronica . Hiermee kan veel water bespaard worden en dus betaald de installatie zichzelf snel terug.

 
 
 
 
Water in Spanje

In Spanje heeft onze partner Himarcan een systeem ontwikkeld dat veel water en meststoffen kan besparen, vooral gericht op gebieden met watertekorten. Het systeem verdient zichzelf in één jaar terug.

Neem contact op met   Himarcan voor extra informatie.

 
 
Frankrijk

In Frankrijk werken we nauw samen met Verardo, vooral voor installaties in aardbei- en tomatenteelt.

Neem contact op met Verardo voor meer details over hun services.

Ervaren hulp

Greenspec kan installateurs met weinig ervaring in tuinbouwautomatisering helpen met eerste installaties. Hiervoor zijn ervaren veld technici beschikbaar tegen een redelijk tarief die helpen met de installatie. Neem  contact met ons  op als u Greenspec wilt leveren maar een eerste installatie niet zelf wilt doen.

Production of Greenspec hardware takes place at Synspec, in Groningen in the Netherlands.

We have a test facility in France at Acra in Aiguillon.

You are welcome to visit both sites, just contact us.

synspec logo
acra